STIK

Naziv: Zenergija učinkovita raba in obnovljivi viri d.o.o.

Kratek naziv: Zenergija d.o.o.

Naslov: Tbilisijska 160, 1000 Ljubljana

Elektronski naslov: matjaz.valencic@gmail.com

Spletna stran: www.zenergija.si

TR: Delavska hranilnica d.d.

IBAN: SI56 6100 0000 8908 827

Smo zavezanec za DDV.

Davčna št.: SI 16056183

Matična številka: 2009331

Družba je vpisana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Strokovni vodja:  Matjaž Valenčič, tel. 041-796761

logo
Pogoji uporabe spletne strani www.zenergija.si

Vsebine, objavljene na spletnem portalu www.zenergija.si, so last podjetja Zenergija d. o. o. in se lahko uporabljajo in reproducirajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Zenergija d. o. o.


Odgovornost
Sodelavci podjetja Zenergija d.o.o. se po najboljših močeh trudimo, da zagotavljamo točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu  www.zenergija.si, vendar ne jamčimo za pravilnost in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost. Podjetje Zenergija d. o. o. ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali za škodo, nastalo zaradi uporabe morebitnih netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarja za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani in/ali dostopa do uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake in/ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. 

Podjetje Zenergija d. o. o. ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj spletnega mesta
www.zenergija.si in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.
Podjetje Zenergija d. o. o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino strani spletnega mesta www.zenergija.si.

Spletni obiskovalci uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost.


Varstvo osebnih podatkov 

Podjetje Zenergija d. o. o. zagotavlja, da brezpogojno varuje vse osebne podatke uporabnikov, ki so mu jih slednji na kakršenkoli način posredovali. Z osebnimi podatki ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007).

Spletna stran www.zenergija.si spoštuje zasebnost svojih uporabnikov.